Jeg er so glad for vores cykler

Nogle af de ting som vi gør, gør vores mødre og vores børnebørn meget stolte. At deltage på lang tur med jer er jeg sikker på var sådan en begivenhed.

På hele turen og også på hotelet var der en atmosfære af glæde, samarbejde, beredskab og også hensyn og ømhed og når jeg tænker på det, bliver mit hjerte varmt. Da menneskerne vinkede til os og ønskede os god tur var det ligesom at få et ekstra batteri. Der var også andre deltagere, som hjalp os på vej, selv om det nogle gange ikke var så nemt. Sammen klarede vi det!

Selvfølgelig måtte det være i Sommersted, at det begyndte at regner. Vi er i Danmark og om sommeren hører der også regn til. Det lige meget, vi holdte os varm.

Et meget berørende moment for mig, var at være i Dyrehaven og se så mange forskellige livsformer. Vi kunne mærke hvor værdifuldt livet er og hvorfor vi skal leve det til fulde.

Skoven

Jeg beundrer meget plejepersonale, som var med os.

Desværre klarede jeg det ikke til Rømø og er meget ked af det. Da jeg viste, at jeg kunne få migræne, deltog jeg kun på turen, fordi vi fik at vide, at der ville værepiloter nok, i tilfælde af at noget skulle ske.

Hele turen var en emotionelle, uforglemmelig oplevelse, hvor livet blev fejret med respekt, beundring og nydelse. Jeg er meget stolt og glad for at have haft denne mulighed med jer og det vil altid blive i mit hjerte!

 Video om lang turen

Billeder fra Kolding lokalavisen

Billeder fra Haderslevsugeavisen

P.S.: Og fordi vi er i Danmark, skinner solen selvfølgelig også! Og jeg er glad for at se at de nød det på Rømø.

Deixe uma Resposta

Preencha os seus detalhes abaixo ou clique num ícone para iniciar sessão:

Logótipo da WordPress.com

Está a comentar usando a sua conta WordPress.com Terminar Sessão /  Alterar )

Google photo

Está a comentar usando a sua conta Google Terminar Sessão /  Alterar )

Imagem do Twitter

Está a comentar usando a sua conta Twitter Terminar Sessão /  Alterar )

Facebook photo

Está a comentar usando a sua conta Facebook Terminar Sessão /  Alterar )

Connecting to %s